Winst voor Ruud Verbakel en Jules Bremers

Vandaag een parkoers van 3360 meter met maar liefst acht bochten. Daar bovenop een klam drukkend weertje. De verwachting was dan ook dat de snelheid lager zou liggen dan anders. En dat er zeker een verschil zou zijn tussen de amateurs en de masters. Dat hetpeloton van de masters ingelopen zou worden door de amateurs. Iets wat eigenlijk altijd het geval was op deze ronde. Maar niets van dat alles. 
De twee groepen van ieder ruim 30 man gingen vlot van start met een snelheid van 43 en respectievelijk 41 op de eerste ronde.

Pas halfweg koers ontstond een kopgroep bij de amateurs met daarin Martijn Gijsbers, Daniele Manca, Jules Bremers en Harrie van Etten. deze mannen pakten een voorsprogn van 30 tellen en hielden dat lange tijd vast. Na nog een tiental kilometers moest Gijsbers afhaken en nam plaats in het jagende peloton. In de laatse vier ronden werd er steeds een vijftal seconden afgesnoept, maar dat was net niet genoeg. De drie overgebleven vluchters gingen de sprint aan en Bremers won voor Manca envan Etten.

Bij de masters werd er ook deze avond eerder in de wedstrijd een kop groep gevormd. Na 15 km sloegen Niels van Kempen en Ruud Verbakel toe en meteen een gat van 22 seconden. Dit liep in de volgende 15 km op tot ruim een minuut en die voorsprong hielden ze tot het einde. Er werd gesprint en Verbakel won voor van Kempen. Frederic Wilmet won de sprint van het peloton.