Winst voor Martijn Gijsbers in Vlierden. Ruud Verbakel wint bij de masters.

In de middag begon het te regenen en dit hield niet op tot bijna aan het eind van de wedstrijd op het 3330 meter lange slingertracé in Vlierden. En dat weer had natuurlijk zijn impact op het aantal deelnemers. Toch nog 29 amateurs gingen van start, maar slechts 16 masters.

De snelheid lag met 42,6 niet zo hoog als anders, maar dat lag natuurlijk aan het bochtige parkoers. Er waren veel pogingen om weg te komen maar niemand kreeg meer dan 100 meter voorsprong. Martijn Gijsbers kwam regelmatig als eerste door. Maar ook Daniele Manca en Bart Gerits reden enkele ronden iets los. En ook Koen Wulterkens probeerde om weg te komen. Bij het ingaan van de laatste ronde had een drietal een gaatje van 7 tellen en zij wisten dit te houden tot op de meet. Gijsbers won de spurt nipt van Bart Gerits. Marcel Ruyten werd derde.

Ook de masters reden goed door 42,3 km/uur. Hier echter grotere gaten. Nick Riddy en Kurt Houben handen na 7 km wedstrijd een voorsprong van 14 seconden. Later kregen ze gezelschap van 6 achtervolgers en al snel reed alles weer bij elkaar. Na bijna 30 km sloegen Bert Meuwis en Ruud Verbakel een gat en bouwden dit samen uit tot meer dan een minuut. Verbakel was de rapste van de twee. En Meuwis werd dus tweede. Sander Dijkink won de sprint van het peloton.