We zijn weer van start gegaan. Winst voor Coppelmans en Vansummeren

Wij waren er na flink veel zwoegen klaar voor.
Maar het weer blijkbaar niet. Nadat het al enkele dagen minder weer was, bleef het vandaag ook regenen en miezeren.

Toch gaan er 33 amateurs (en sportklasse en junioren) en 27 masters (en nieuwelingen) van start.

Toch wordt er flink gekoerst. De gemiddelde snelheid van de amateurs lag over de hele wedstrijd op ruim 42 en een halve km per uur. Al snel nam de Ier Leo Doyle een voorsprong samen met Addy van Stiphout. De rest liet ze niet gaan en bleef jagen. Ze werden na een 13 km weer ingerekend, maar snel daarna probeerde Doyle het weer, dit keer met Wessel Coppelmans. Zij konden stand houden terwijl een zestal alles op alles zette om ze terug te pakken, maar steeds rond de 15 seconden bleven hangen. Coppelmans won, Doyle werd twee. De sprint van de achtervolgers ging naar Niels Vreys. Het peloton kwam in drie stukken binnen.

Bij de masters meteen al een ontsnapping van Marcel Soute, Cliff Vansummeren en Niels van Kempen. De rest liet de achterstand oplopen tot bijna een minuut. Tot een zestal elkaar vond en door goede samenwerking steeds meer van de voorsprong afsnoepten. Ze kwamen echter een paar rondjes te kort en konden de vluchters tot op 100 meter naderen. Vansummeren won de wedstrijd voor Soute en van Kempen.

De prijswinnaars 1-15 bij amateurs en 1-14 bij masters kunnen contact opnemen door een mail te sturen naar ons info adres, met het banknummer. Overboekingen worden in september in een keer gedaan.