Vanavond in Vlierden overwinning voor Jeroen van de Weijer en Sebastiaan Deckers.

Twee groepen van ruim 30 coureurs gingen van start in het warme Vlierden. Er was wel een beetje wind. Door de wind en het bochtige parkoers lukte het zo nu en dan om weg te geraken van het peloton.

Allereerst zette Edwin Arts de rest op ene kleine achterstand. Na 15 km wedstrijd zagen we een groep van vijf, Erwin Bakker, Sebastiaan Deckers, Addy van Stiphout, Maarten Christis en Bart Cooijmans. Vijftien tellen voorsprong hadden ze. Even later sloot Bruce Rayer aan en moest Cooijmans afhaken met kramp. Niels Vreys kon de sprong net niet maken en de vijf waren op dreef.  Langzaam groeide de voorsprong naar een respectabele 1 minuut 45. De vijf sprintten tot op de meet en met de video achter de hand was het duidelijk dat Deckers won voor van Stiphout en Rayer.


Bij de masters meteen een ontsnapping van Nick Riddy en Joeri Martens. En daarna een nieuwe poging van Ike Janssen en Sander Dijkink. Daarna Kevin Willems, Bennie Claes en Willy van Kessel. En weer een ronde later Joeri Martens met Kevin Willems, waarna Nick Riddy en Sander Dijkink hun kans schoon zagen. Zij konden 10 km lang op 15 tellen voor de rest blijven. Maar ze werden teruggepakt en meteen sprong Edwin Raats weg. Ook hij mocht 10 km op zo'n 20 seconden voor de rest rijden en werd weer ingerekend. "Gegokt en verloren zei hij later". Bij het ingaan van de laatste ronde ineens 4 man op een halve minuut. Deze bleven weg en sprintten voor de bloemen. Jeroen van de Weijer werd winnaar, Harm Schuurmans twee, Sander Dijkink drie en de vierde man was Marc van Grinsven.

Woensdag 25 mei rijden we op het 4,4 km lange parkoers van Milheeze Hoeven.