Kristian Michiels zet Milheeze Hoeven op zijn naam. Frederic Wilmet snelste Master.

Twee keer 33 man aan de start in Milheeze op het parkoers aan de Hoeven.
Eindelijk een keer een warm zonnetje tijdens de voorbereidingen en het grootste deel van de wedstrijd. Later op de avond koelde het echter weer vlug af.

Al vanaf het startsignaal werd er flink aangezet. Daan Bongers en Daniele Manca sloegen snel een gat van 300 meter, maar werden na 2 ronden weer teruggehaald. Daarna hielden de amateurs elkaar goed in de gaten. Na 35 km wedstrijd ontsnapte Peter de Winter aan de greep van het peloton en wist een twintigtal seconden voorsprong op te bouwen. Maar ook hij mocht maar 2 ronden alleen rijden. Daarna weer alles bij elkaar tot bij de bel voor de laatste ronde Bruce Rayer een 100 meter voor de rest voorbij kwam, maar ook hij werd in de laatste ronde ingerekend. Het kwam dus op de sprinters aan. Kristian Michiels was de anderen een paar fietslengtes voor. Daarachter Addy van Stiphout en Sebastiaan Deckers. 

Bij de masters werd de strijd meteen aangegaan door Wim Verbraecken die een ronde later een gaatje sloeg met Victor Widdershoven. Echter de ronde daarna werd een gaatje in zijn band hem fataal en verliet hij het strijdtoneel. Toen zagen Sander Dijkink, Kurt Houben en Edwin Raats hun kans en wisten een 15 seconden voor de rest te rijden. Het mocht echter niet zo zijn. Na 20 km wedstrijd reed Frederic Wilmet, die elke woensdag uit een dorp onder Luik naar onze wedstrijden komt, weg van de rest. Tot zelfs 20 seconden kreeg hij op een viertal achtervolgers en 45 seconden op het peloton. Maar die waren het niet eens met deze ontwikkeling en snoepten elke ronde weer wat af van die voorsprong. Zesentwintig km wist Frederic ze voor te blijven, maar werd tone ingehaald door de achtervolgers die bij het luiden van de bel nog een tiental seconden voor het peloton reden. Bij aankomst was alles weer compleet en kwam het dus ook hier aan op de sprint. Wilmet had nog net genoeg over om de sterk rijdende Ruud Verbakel en Edwin Raats voor te blijven.