Addy van Stiphout en Ruud Verbakel winnen weer in Milheeze. Addy van Stiphout en Benny Claes klassement winnaars.

Twee mooie pelotons gingen van start in Milheeze met een zonnig, niet te warm, weertje. 
Er werden dit jaar 18 wedstrijden verreden van medio april tot medio augustus. Het gemiddelde lag dit jaar met 60,4 deelnemers weer boven dat van 2018, 2019 en 2022. 

Bij de amateurs werd er weer flink gekoerst maar er was geen ontkomen aan. Vrij snel een ontsnapping van Wessel Coppelmans en Luuk Sillekens (de winnaar vorige week in De Rips) maar het mocht maar enkele ronden duren. Vervolgens Addy van Stiphout en Erwin Bakker die het enkele ronden lukten om een paar honderd meter voor te blijven. Na twaalf ronden van 3720 meter wisten Sillekens, Tom Elsten en Coppelmans weer even een gaatje te slaan. Na een valpartij met nog 10 km te gaan brokkelde het peloton uiteen. Robin Niesters moest de strijd staken maar kon zonder ernstig letsel naar huis. De eindoverwinning ging naar Addy van Stiphout die daarmee zijn zesde noteerde. Brian Rutjens werd tweede en Wim van Roey derde.

Ook bij de masters hadden ze er deze avond zin in en reden weer bijna net zo hard als de amateurs, 42 km/u. De eerste doorkomst hadden Sander Dijkink en Peter Bylois een gaatje. Maar de ronde erna kwam Ruud Verbakel met een tiental seconden voorsprong voorbij. Even leek het er op dat hij weer weg zou rijden net als vorige week. Het gat groeide tot 20 tellen. Maar dit keer lieten ze hem niet gaan. Halfweg wedstrijd reed Dijkink weer vooruit, dit keer met Stan Janssen. En ze kregen gezelschap van een negental. Samen wisten ze tot de voorlaatste ronde een gaatje vast te houden. Maar toch werden ze ingerekend. In die laatste ronde sprong Verbakel weg en won met een 70 meter voorsprong. Ron Paffen won daarachter de sprint van Nick Riddy.

Mede dankzij de medewerking van sponsoren was het dit jaar mogelijk om weer een totaal Klassement te verrijden. Dit klassement om de Piet Cup (genoemd naar Piet Rooijmans, oprichter van WVAN) werd bij de amateurs gewonnen door Addy van Stiphout. Tweede werd Leroy Provenzano en derde Thieu Henskens. Bij de masters werd het klassement net als vorig jaar door Benny Claes gewonnen voor Kurt Houben en Cliff Vansummeren.